• Enviar a un amic

    Enviar a un amic
  • Imprimir
  • RSS
 

EL CERVELL, o l’utilitzes o el perds

Experimentarium

 
Cost: consultar
Públic: 6 anys
Grandària: 600 - 700 m2
Disponibilitat: novembre 2013
Temi: ciencia
Format: exposició interactiva
Any: 2009

El cervell humà és el major èxit de la natura. El nostre cervell és el resultat de tres mils vuit-cents milions d’anys d’evolució! Aquesta exposició interactiva ha estat desenvolupada per tres museus de la ciència de prestigi internacional. A través de 50 activitats lúdiques, educatives i absorbents, l’exposició convida als visitants a un futurista centre d’entrenament mental. Els visitants descobreixen com és el cervell, les seves funcions i possibilitats, ¡i ho fan experimentant amb els seus propis cervells!

L’exposició es divideix en set àmbits temàtics, on es mostren els coneixements més avençats sobre el cervell mitjançant activitats que il·lustren les seves funcions. Tota l’exposició, llevat de l’àmbit introductori, es basa en la interacció personal del visitant i el seu cervell. Els visitants passen una mitjana d’1,5 hores a l’exposició. Es crea una atmosfera emocionant i intensa, i el visitant queda absorbit per les activitats, que són adequades tant per a adults com per a nens.

Mes informació

 
Comments separator
 

Dóna'ns la teva opinió

Pots seguir els comentaris d'aquesta exposició a traves de RSS 2.0.

Àdhuc no hi ha comentaris

Escriu un comentari
 
 

© 2021 Expografic. Gestionat per WordPress. Disseny i desenvolupament per almostDesign. Exposicions (RSS) i Comentaris (RSS).