• Enviar a un amic

    Enviar a un amic
  • Imprimir
  • RSS
 

PLAY – Experiències col•lectives

Nacho Rodríguez Bach

 
Cost: 25.000€ / mes
Públic: tots els públics
Grandària: 400 m2
Disponibilitat: consultar
Temi: ésser humà
Format: exposició interactiva
Any: 2009

Nacho Rodríguez Bach, llicenciat en Composició a la Berklee College of Music de Boston i amb estudis de cinema a la Universitat del Sud de Califòrnia de Los Angeles, aquest compositor i artista multidisciplinari s’ha dedicat a desenvolupar un llenguatge original i independent. La seva cerca inclou la creació d’experiències que s’acosten al públic gràcies a mitjans innovadors. L’obra de Nacho es nodreix de les formes bàsiques i els llenguatges quotidians que inclouen al visitant, convidant-lo a viure una experiència fora del comú. Música, ciència i tecnologia es conjuguen per aconseguir una reflexió. Nacho ha portat la seva proposta artística fins als carrers de Beijing o al Zócalo de Ciutat de Mèxic, com també a un antic convent virreial, una catedral holandesa o una platja a Califòrnia, entre d’altres espais públics i museus d’arreu del món.

En resposta a la problemàtica actual, Nacho proposa Experiències Col·lectives com a síntesi dels valors cívics fonamentals. Aquesta experiència suggereix a l’individu la integració dins la seva societat a través d’una nova filosofia, proposada per l’autor i basada en estudis recents. Experiències Col·lectives vol ser el camí cap a una societat conscient. El joc, l’art i la ciència conformen una proposta filosòfica. En aquest context, ser amic és sinònim de ser bon ciutadà, no com a objectiu sinó com a conseqüència d’una integració personal. Un amic és aquell qui pot veure més enllà de les seves pròpies necessitats per trobar-se amb d’altres éssers humans i participar en el joc de la vida. D’aquesta manera, Experiències Col·lectives proposa la possibilitat de créixer i transcendir gràcies als altres.

Mes informació

 
Comments separator
 

Dóna'ns la teva opinió

Pots seguir els comentaris d'aquesta exposició a traves de RSS 2.0.

Àdhuc no hi ha comentaris

Escriu un comentari
 
 

© 2021 Expografic. Gestionat per WordPress. Disseny i desenvolupament per almostDesign. Exposicions (RSS) i Comentaris (RSS).