• Enviar a un amic

    Enviar a un amic
  • Imprimir
  • RSS
 

Naturalesa en acció

Bence Mate

 
Cost: 5.000€ /mes
Públic: tots els publics
Grandària: 50 imatges
Disponibilitat: imediata
Temi: medi ambient
Format: fotografia
Any: 2010

Durant l’última dècada, la fotografia de la vida salvatge ha hagut de fer front a nous reptes a causa de l’aparició de càmeres de vídeo molt més ràpides, tècniques digitals i el vídeo d’alta definició. Tot i així, els fotògrafs tenen una millor oportunitat per captar moments inoblidables a la natura. Bence Máté és un jove fotògraf de vida salvatge que sempre busca estar a l’avantguarda de la seva professió. Com a guanyador del premi de Veolia al Millor fotògraf de vida salvatge del l’any 2010, als seus 25 anys ha produït una magnífica col·lecció d’imatges, de les quals moltes es consideren obres mestres.

Sempre busca els moments més interessants, sobretot en el comportament de les aus, el seu tema preferit. Però també té molt bon ull per captar imatges de criatures com formigues o serps: la vida secreta de les formigues menja-fulles que viuen als boscos tropicals de Costa Rica es resumeix en una sola imatge com si és tractés d’un teatre d’ombres, mentre que amb una altra imatge descriu el duel extraordinari entre un petit picaflor i un escurçó. Agrons grisos, mussols, estornells, cucuts i guineus són fotografiats per Bence Máté des del seu punt de vista particular que pretén revelar moments únics de la vida privada d’aquests animals. L’exposició presenta una col·lecció de les seves millors obres.

Mes informació

 
Comments separator
 

Dóna'ns la teva opinió

Pots seguir els comentaris d'aquesta exposició a traves de RSS 2.0.

Àdhuc no hi ha comentaris

Escriu un comentari
 
 

© 2021 Expografic. Gestionat per WordPress. Disseny i desenvolupament per almostDesign. Exposicions (RSS) i Comentaris (RSS).