• Enviar a un amic

    Enviar a un amic
  • Imprimir
  • RSS
 

Natura Fràgil

Joel Sartore

 
Cost: 15.000€/mes
Públic: tots els públics
Grandària: 90 metres lineals
Disponibilitat: immediata
Temi: medi ambient
Format: fotografia
Any: 2008

Les fronteres pràcticament han desaparegut, de la mateixa manera que ho ha fet la nostra connexió amb la terra. Cap generació ha estat tan distanciada de l’entorn natural com la nostra. Molts de nosaltres vivim tancats en espais amb aire condicionat, asseguts davant de l’ordinador tot el dia. Només veiem la natura salvatge a la televisió o als zoològics. Per a alguns de nosaltres, la mare natura és igual d’important que la necessitat d’agafar un paraigües quan plou. Però la vida és cosa de tots i estem començant a adonar-nos que allò que és bo per a la natura també ho és per a la humanitat.

D’altra banda, vivim en una societat que valora la competència de tal manera que el pensament «nosaltres contra ells» és molt difícil d’ignorar. És el moment de pensar en la natura com a benefactor i no com a adversari.

Joel Sartore ha estat fotògraf de la revista National Geographic durant més de vint anys. Les imatges d’aquesta exposició són testimoni de l’efecte devastador de l’home sobre la natura. Aquesta és la introducció a una de les deu sèries fotogràfiques que composen aquesta exposició.

Web de la exposició
Mes informació

 
Comments separator
 

Dóna'ns la teva opinió

Pots seguir els comentaris d'aquesta exposició a traves de RSS 2.0.

Àdhuc no hi ha comentaris

Escriu un comentari
 
 

© 2021 Expografic. Gestionat per WordPress. Disseny i desenvolupament per almostDesign. Exposicions (RSS) i Comentaris (RSS).