• Enviar a un amic

    Enviar a un amic
  • Imprimir
  • RSS
 

Retrats d’aigua

Pas Events

 
Cost: veure - Més informació
Públic: tots els públics
Grandària: entre 34 i 60 imatges
Disponibilitat: consultar
Temi: medi ambient
Format: fotografia
Any: 2011

Un viatge visual que guia el visitant des de la contemplació d’una gota d’aigua de forma gairebé esfèrica a la majestuositat dels icebergs grenlandesos, de la rosada del matí als jardins de les ciutats a l’arc de Sant Martí de les cascades de l’Iguaçú a Brasil/Argentina,  i li mostra així tot allò que es troba rere un dels elements vitals més preciós. Els sis temes de RETRATS D’AIGUA (Gotes, Cascades, Icebergs, L’aigua com a vida, L’aigua com a ciència i L’aigua com a art) constitueixen un tribut a la bellesa i a les diferents formes canviants de l’aigua.

RETRATS D’AIGUA inclou una part d’exposició interior i exterior, com també elements audiovisuals, fotografies, material educatiu, laboratori i productes de marxandatge.

El fotògraf Alessandro Bee ha viatjat pel món durant més de quatre anys documentant amb fotografies i vídeo la bellesa poderosa i elegant de l’aigua. Ha guanyat tres premis a la competició internacional de Fotògraf de la natura de l’any organitzada pel Museu d’Història Natural de Londres i BBC Wildlife.

L’exposició inclou impressionants fotografies, instal·lacions multimèdia, banda sonora original, vídeos i textos educatius, laboratori d’aigua i física per a nens i un estudi de macrofotografia, cosa que permet al visitant descobrir la ciència meravellosa de l’aigua.

Web de la exposició
Mes informació

 
Comments separator
 

Dóna'ns la teva opinió

Pots seguir els comentaris d'aquesta exposició a traves de RSS 2.0.

Àdhuc no hi ha comentaris

Escriu un comentari
 
 

© 2021 Expografic. Gestionat per WordPress. Disseny i desenvolupament per almostDesign. Exposicions (RSS) i Comentaris (RSS).