• Enviar a un amic

    Enviar a un amic
  • Imprimir
  • RSS
 

Wild Wonders of Europe

Wild Wonders of Europe

 
Cost: veure
Públic: tots els públics
Grandària: gran: 80 imatges - Mitjana: 49 imatges
Disponibilitat: consultar
Temi: medi ambient
Format: fotografia
Any: 2010

El projecte de conservació més gran mai no desenvolupat: 69 fotògrafs de naturalesa, 125 missions a 48 països Europeus. Aquesta exposició revela al món els increïbles tresors naturals europeus. És una celebració de l’extraordinària biodiversitat del continent europeu. Una mostra dels increïbles paratges salvatges que encara hi ha a Europa i les moltes espècies que, a poc a poc, tornen als seus antics hàbitats, no només a les remotes àrees salvatges, sinó també a les nostres ciutats i pobles! Aquest és un exemple de que la conservació funciona, però també una reflexió sobre els reptes del futur, la pèrdua contínua de biodiversitat i el que podem fer al respecte.

La majoria dels europeus coneixen més bé la naturalesa africana que la del seu propi continent; això canviarà amb aquesta exposició, que va ser inaugurada amb motiu de la declaració, per part de les Nacions Unides, de l’any 2010 com a Any Internacional de la Biodiversitat.

Una elegant publicació, que inclou totes les fotografies presentades en l’exposició, es troba disponible a través de Lunwerg editors.

Web de la exposició
Mes informació

 
Comments separator
 

Dóna'ns la teva opinió

Pots seguir els comentaris d'aquesta exposició a traves de RSS 2.0.

Àdhuc no hi ha comentaris

Escriu un comentari
 
 

© 2021 Expografic. Gestionat per WordPress. Disseny i desenvolupament per almostDesign. Exposicions (RSS) i Comentaris (RSS).